ESETTANULMÁNY: 117.329 Ft-ból 1.029.593 Ft-os bevétel Facebook hirdetésekkel 8 nap alatt (Webshop)

 

Ez 8.78-as hirdetés megtérülés (ROAS).

Nem Black Friday kampány és nem is a karácsonyi dömping. Január közepe.

Hogyan jött össze ez, mikor minden webshop visszaesésre számít az év elején?

Ebben a cikkben pontról pontra megosztom veled azokat a lépéseket, amik ehhez az eredményhez segítettek hozzá. Az esettanulmány végére egy magabiztos tudásod lesz arról, hogy hogyan lehet profitábilisan fizikai termékeket értékesíteni Facebook hirdetések segítségével.

Google Shopping hirdetés példa

Az alaphelyzet

Mielőtt belekezdenék az esettanulmányba, egy kis betekintést engedek a háttérbe. Miért?

Azért, hogy megértsd: nem indulok jobb helyzetből. Én is ugyanazokkal a tipikus kihívásokkal küzdök meg, mint sok másik e-kereskedő.

Nehézség #1

Egy étrend-kiegészítő webshopot üzemeltetek egy személyben. A termékek gyakorlatilag bárhol elérhetőek online és offline (patikák, szupermarketek, drogériák, webshopok stb.) egyaránt. Nehéz kitűnni és árversenyezni a 6000+ másik opcióval.

Nehézség #2

Január második hete van. Az emberek kiköltekezték magukat, ezért a legtöbb webshop lassú hónapra számít.

Ez az alaphelyzet. Hogyan lehet ezek ellenére 1 milliós bevételt összehozni 8 nap alatt alig több, mint 100 ezer Ft-ból? Olvass tovább és megismered a folyamatot, amivel dolgozom.

Kutatás: A sikerhez szükséges alapok

Unalmas és időigényes, de enélkül szinte esélytelen a siker.

Úgy gondolom, hogy a nyerési esélyek nagy részben ennél a résznél dőlnek le, ezért ez kiemelt hangsúlyt kap a cikkben.

Mielőtt bármit is csinálnék a Hirdetéskezelőben, négy területet szoktam részletesen tanulmányozni.

 • Termék
 • Fogyasztó
 • Versenytársak
 • Ajánlat

Termék

Nem kell az összes termékre hirdetést futtatni.

A legnépszerűbb árukat szoktam kiválasztani és azokra építek fel értékesítési tölcséreket (sales funnelekről később).

Ezeket a termékeket az utolsó részletig ismerni kell. Minél több mindent tudok róluk, annál nagyobb valószínűséggel jut eszembe egy ötlet, ami sikeresen eladja őket.

Vegyük példának a Marslakócskák Gummi termékeket (gyerek multivitamin), amik jól fogynak a webshopban. A versenytársak többsége nagy részben az összetevőkre és azok hatásaira szokott kommunikálni (pl. a benne található C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez). Ezek mellett viszont van egy nagyon fontos tulajdonsága a terméknek: az állaga. Gumicukorra hasonlít, ezért szívesen fogyasztják a gyerekek.

Annyira evidensnek tűnik, hogy nem is jut eszükbe megemlíteni. Én erre a tulajdonságra sokkal nagyobb hangsúlyt szoktam fektetni a kreatívokban, ami meg is hozza a kívánt eredményt.

Fogyasztó

Meg kell ismerned. Tudnod kell, hogy mi teszi boldoggá és mitől riad fel az éjszaka közepén.

„Ezt már ezerszer hallottam, unalmas!” – gondolhatod.

Nem véletlen hallottad ezerszer. Ez egy olyan feladat, amit nem lehet megkerülni.

Sokféle módja van a fogyasztó megismerésének:

 • kérdőívezés
 • személyes beszélgetés
 • fókuszcsoport
 • tematikus fórumok
 • gyakori kérdések
 • vásárlói vélemények (saját vagy konkurencia webshopjában)
 • ügyfélszolgálat

Én az esetek többségében a legegyszerűbb módszereket szoktam használni: fórumok, gyakori kérdések és Amazon.

Fórumok

A tematikus fórumok felkutatásának van egy egyszerű módja, amiről lehet még nem hallottál.

A Google keresési találatok oldalon van egy rejtett Discussions fül, amit bővítményként tudsz hozzáadni a böngésződhöz.

 

Google Shopping útmutató - search példa

Rákeresek az adott termékre és a discussions gombra kattintva listázza a Google azokat a találatokat, ahol fórumbeszélgetésekben szerepelt a termék neve. Ha a te árudat még nem ismerik annyian, akkor érdemes egy nagyobb konkurencia nevére keresni.

Gyakori kérdések

Itt is elsősorban a terméknév alapján nézelődöm, de sokszor elég csak az adott témában kutakodni.

A Marslakócskáknál maradva először listázom a termékkel kapcsolatos bejegyzéseket, majd később bővítem a vizsgálódást immunerősítésre, gyerek vitaminokra stb.

Amazon

Amazonon először felkutatom azokat az árukat, amik a lehető legjobban hasonlítanak az enyémekhez. A találati listán a legtöbb értékeléssel rendelkezőket választom, mivel ott sokkal nagyobb lesz a merítési lehetőség a kutatásra.

 

A Reviews résznél mindenféle értékelést elolvasok. A pozitívaknál azt keresem, hogy a termék hogyan oldotta meg a konkrét problémát, hogyan változtatta meg a fogyasztó életét. A negatív értékeléseknél pedig lehetséges kifogásokat keresek, amik felmerülhetnek a fogyasztó fejében. Például egy gumivitaminnál sokszor szokott panasz lenni, hogy összeolvadnak a melegben kiszállítás közben. Ez egy potenciális vásárló fejében előjöhet kifogásként, ezért érdemes ezt kezelni a hirdetésben/termékoldalon például.

Összességében négy dologra használom ezeket a felületeket:

 • Fájdalompontok azonosítása
 • Vágyak meghatározása
 • Kifogások azonosítása
 • Nyelvezet

Tehát azokat az érzelmi töltetű sorokat keresem, ahol valódi vásárlók beszélnek a problémáikról, vágyaikról és a termékkel kapcsolatos kifogásaikról. A nyelvezetre rá lehet érezni, ha sokat olvasod ezeket az anyagokat, ami copywriting szempontból nagyon fontos lesz.

Egy fórumos példa:

 

Egy fórumos komment elemzése. Részletesebb tanácsért kérd az ingyenes konzultációt!

 

Miért kell ezzel foglalkozni?

Az összeg hirdetési szövegből, termékoldalból, posztból annak kell áradnia, hogy egy vagy közülük, ismered jól a problémáikat és van megoldásod ezekre a problémákra.

Versenytársak

A konkurencia hirdetéseit elsősorban inspirációra használom. Általában kiválasztok 2-3 jól teljesítő és profi marketinget használó (többségében külföldi) céget, akik hasonló iparágban dolgoznak, mint én. Minden egyes kreatív folyamat előtt átnézem a hirdetéseiket. Érdemes azokat a hirdetéseket jobban megvizsgálni, amik már régóta futnak, hiszen gyaníthatóan hosszútávon jól teljesítenek. A fő kérdések:

Milyen angle-t használnak?

Azaz, milyen megközelítésből akarják eladni a terméket. Például a Marslakócskák gumivitaminokat el lehet adni abból az irányból, hogy erősítik a gyerek immunrendszerét. Viszont el lehet adni egy olyan megközelítésből is, hogy könnyűvé teszi a vitaminbevitelt.

Milyen copyt, kreatívot használnak?

Vannak termékek, amiket nem kell túlmagyarázni. Ha megfigyelsz például egy H&M-es hirdetést, ott szinte alig használnak szöveget.

Fashion termékeknél azt az érzést adják el, hogy a ruháik puszta viselésével te is azzá válsz, mint amit márka képvisel. Te is a hirdetésben szereplő főhős  lehetsz és utánad is szájtátva fordul meg az ellenkező nem. Ez az ígéret.

Egy étrend-kiegészítő esetén már más a helyzet. Ezek a termékek konkrét egészségügyi problémákra kínálnak megoldást. Alapvető emberi szükségletekre nyújtanak segítséget, ami belénk van kódolva a születésünk pillanatától. Pár példa:

 • gondoskodás, szeretteink védelme – gyerek multivitaminok
 • szex – potencianövelők
 • túlélés, hosszú élet – koenzim q10

Ezen a piacon már erős és jól megírt szövegeket lehet találni, elsősorban külföldön.

A versenytársak reklámjait a Facebook Ad Library-n szoktam lecsekkolni. A Facebook oldal kiválasztása után ki tudod listázni az összes jelenleg aktív hirdetést.

Ajánlat

Az egyik legfontosabb elem az ajánlat. Egy gyengén összerakott hirdetést és egy hibáktól hemzsegő landing oldalt el tud vinni a hátán egy nagyon erős ajánlat.  Fordított esetben nem biztos.

Mitől lesz erős egy ajánlat?

Ha a fogyasztó számára jóval nagyobb értékkel bír, mint amennyi pénzt kell fizetnie érte. Magyarul túl jó ahhoz, hogy nemet mondjon rá.

Pár példa:

 • Termék összecsomagolások
 • 60 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 24 órás szállítás
 • 3+1 akció

Az ajánlat kialakítása előtt érdemes megvizsgálni, hogy eddig mire reagáltak legjobban a vásárlóid. Emellett meg szoktam nézni versenytársaknál, illetve hasonló profilú külföldi webshopoknál, hogy mik a húzó ajánlatok, milyen ajánlatok futnak régóta stb. Nálam például jól működik a „hármat fizet négyet kap akció”. Két dolog miatt erős ez az ajánlat:

 1. Használhatom az „ingyen” vagy „ajándék” szavakat a hirdetésekben.
 2. Bár kedvezményt adok, azt minimum rendelési limithez kötöm. Jóval nagyobb átlagkosarakkal számolhatok, ezért több pénzt tudok költeni hirdetésekre.

A kutatás rész ezzel kipipálva, folytassuk a munkát a Hirdetéskezelőben.

Kampánystruktúra – TOF, MOF, BOF

A Hirdetéskezelőben a kampányokat az értékesítési tölcsér egyes részei alapján hozom létre.

Mi az az értékesítési tölcsér?

A koncepciónak az a lényege, hogy a potenciális vevőket egy értékesítési folyamaton viszem végig az webshopommal való aktuális kapcsolatuk alapján.

 

TOF (top of the funnel) – a tölcsér teteje

A TOF kampányban azokat a felhasználókat célzom meg, akiknek semmilyen kapcsolata nincs a webshoppal, tehát „hideg” közönségnek minősülnek.

Célközönség: A legjobban a hasonmás közönségek szoktak nálam működni. A Facebook nagyon hatékonyan megtalálja az adott egyéni célközönségbe tartozó emberekhez hasonló felhasználókat.

Először jó ötlet a vásárlókhoz hasonló embereket keresni. Ezt könnyedén megteheted a Célközönségek menüpont alatt a Célközönség létrehozása –> Hasonmás célközönség opció alatt.

A Célközönség méretének megadása lehetőségnél hozz létre 1%, 2% és 3%-os hasonmás célközönséget. Bár logikusan az 1% működne a legjobban, sokszor a 3% jobban teljesít, így érdemes letesztelni, hogy nálad melyik a nyerő.

További lehetőségek TOF célközönségekhez:

Hasonmás célközönségek az alábbiak alapján

 • Add to cart
 • Initiate checkout
 • Time spent 5%
 • Engeged with your Facebook page
 • Video views 75%

Részletes célzásnál

Érdeklődési körök: Például egy kisállat webshop esetén lehet: Kutyaeledel, macskafélék, hüllők.

Családi állapot: Egy esküvőszervező cégnél lehet pl. eljegyezve.

Demográfiai adatok: Egy ajándéktárgy webshopnál pl. közeli ismerőse egy hónapon belül születésnaposoknak.

Kizárás

Oldalon jártak 45 nap

Mindig kizárom azokat a usereket, akik az elmúlt 45 napban az oldalon jártak, hiszen itt csak „hideg” közönséget akarok elérni.

PRO TIPP: Ellenőrizd le, hogy az egyes hirdetéssorozatokban használt közönségek között nincs-e átfedés. Egy felhasználó egyszerre több célcsoportba is beletartozhat, így érdemes elkerülni, hogy ugyanarra a userre lőjünk több hirdetéssorozattal is. Emiatt csak drágulhat a megjelenés és a gyakoriság is feleslegesen nő.

Ezt könnyen megteheted a Célközönségek menüpontban a kérdéses közönségek kijelölésével.

Konverziós esemény: Az esetek nagy részében purchase eventre (vásárlásra) optimalizálok. Az algoritmus a kiválasztott célközönségen belül azokat a felhasználókat igyekszik megtalálni, akik a legnagyobb valószínűséggel fognak vásárolni a múltbeli tevékenységeik alapján.

FONTOS! Csak akkor állíts be purchase eventet egy hirdetéssorozatnál, ha biztos vagy abban, hogy heti min. 50 vásárlást fog hozni. Ezt kikövetkeztetheted az áltag CPA-ból (vásárlásonkénti költség), a kampány büdzséből és a célközönség méretéből.

Ökölszabályként tehát arra a pixel eventre (eseményre) kell optimalizálni egy hirdetéssorozatot, melyből legalább hetente 50 megtörténik.  Ha például egy héten 50-nél kevesebb vásárlási eseményt látsz, célszerű inkább a kosárba helyezési eseményre optimalizálni.

MOF (middle of the funnel) – a tölcsér közepe

Célközönség: Az értékesítési tölcsér közepén azokat a felhasználókat veszem célba, akik valamilyen szinten érdeklődést mutattak a webshopom/ajánlatom iránt, de nem jártak az oldalamon.

(Az esettanulmány alapját adó példánál nincs külön MOF kampány, mert nem épült akkora közönség, amit már érdemes lenne megcélozni.)

Példák:

 • Videó megtekintők

Itt azokat a felhasználókat próbálom elérni, akik a TOF kampányban használt videók minimum 75%-át megnézték, de nem kattintottak. Ha valaki megnéz egy 30 másodperces videóból 22,5 másodpercet, akkor az már egy erős jel arra, hogy érdeklődik a téma iránt, tehát meg tudom szólítani hatékonyan egy újabb üzenettel.

 • Facebook oldal lájkolók
 • Facebook oldallal aktivitást mutatók
 • Email feliratkozók

Kizárás:

 • Kosárba rakta 30 nap
 • Vásárlók 30 nap

Konverziós esemény: Vásárlás

BOF (bottom of the funnel) – a tölcsér alja

Célközönség: A tölcsér legalján vannak azok a felhasználók, akik a legnagyobb érdeklődést mutatták ki az ajánlatom iránt, de valamiért nem fejezték be a vásárlást.

Példa:

 • Kosárba rakta 30 nap
 • Termékoldalon járt 30 nap

Kizárás:

Vásárlók 30 nap

Konverziós esemény: Vásárlás

Hirdetések: Hogyan készíts 10.08-as megtérüléssel futó hirdetéseket jéghideg célközönségnek?

A kutatás részben összegyűjtöttem minden fontos infót a termékről, megismertem az ideális vásárló félelmeit és vágyait, illetve megnéztem a versenytársak hirdetéseit is. Ezek alapján már van egy elég jó rálátásom arra, hogy milyen hirdetések fognak nagy valószínűséggel működni.

Első lépésként összegyűjtök minden lehetséges angle-t, amivel el lehet adni a terméket. Bár a versenytársak résznél már volt erről szó, most hozok még egy példát a jobb megértés érdekében.

Tegyük fel, hogy fogselymet akarok eladni. Többféle irányból meg lehet közelíteni azt, hogy valakinek miért kell ez a termék. Példák:

 • elege van, hogy a fogpiszkáló folyton felsérti a fogínyét
 • nem tudja eltávolítani a lepedéket egy sima fogmosással
 • ebéd utáni ételmaradékot nem tudja kiszedni rendesen a fogpiszkálóval
 • fogszabályzót tisztít vele

Mivel már lekutattam az ideális vásárlót, ezért nagyjából tudom, hogy melyik üzenet fog a legnagyobb valószínűséggel betalálni. Rangsorolom őket és nekiállok a kreatívok elkészítésének.

Egy hideg közönségnek készült hirdetésnél nem megyek bele a termék részletes tulajdonságaiba. Megoldást adok el egy meglévő problémára. Nem ismeri még a termékem, lehet még maga a probléma sem tudatosult benne, ezért teljesen felesleges a termék részleteivel untatni.

Szövegírás

Biztos már veled is előfordult, hogy hosszú percekig csak nézed a kurzort és egyszerűen képtelen vagy nekiállni írni.

Ez a rész ezt a blokkot segít feloldani.

Bár a szövegírás egy külön szakma, próbálok egy azonnal használható keretrendszert adni, amivel egyből tudsz dolgozni. Én a PAS formulát sokat használom a hirdetéseimben egyszerűsége és hatékonysága miatt.

PAS (Problem – Agitate – Solution)

Problem: A potenciális vásárló fájdalompontját azonosítod.

Agitate: Felnagyítod a problémát, sót szórsz a sebbe.

Solution: Megoldást kínálsz rá.

Nézzük meg ezt a gyakorlatban a fogselymes példánál maradva.

Problem: Eleged van, hogy a fogpiszkálóval képtelen vagy kiszedni az ételmaradékot a fogaid közül?

Agitate: Nincs ennél kellemetlenebb érzés. Sokszor csak felsérted vele a fogínyedet, de a húscafat még mindig a két őrlőfogad közé van ragadva.

Solution: Az XY Fogselyem segít örökre elfelejteni ezt az érzést. Használatával másodpercek leforgása alatt el tudod távolítani a fogaid közé ragadt ételt anélkül, hogy fájdalmat okoznál magadnak.

Kreatív

A felhasználó először a képet, videót, carouselt stb nézi meg, mikor görget. Tehát az elsődleges feladata a kreatívnak, hogy megállítsa a görgetést és rávegye a usert, hogy elkezdje olvasni a szöveget.

Hogyan állítsuk meg a görgetést?

 • Élénk színek

A kreatívnak érdemes eltérnie a Facebook kék-fehér színvilágától. Az élénk, figyelemfelkeltő színek használata segít kitűnni a többi hirdetés közül.

 • Meghökkentő, szokatlan látvány

Videók esetén az első 3 másodperc a kritikus. Ha itt sikerül felkelteni az érdeklődést, akkor nagyobb valószínűséggel nézi végig. Ha azt kérdezi magában, hogy „Ez meg mi a f**?”, akkor jó úton jársz.

Nyilván ezt bizonyos keretek közé kell szorítani. A figyelemfelkeltő résznek szorosan kell kapcsolódnia a termékedhez, mert enélkül csak egy olcsó trükk lesz, amivel átvered a felhasználót.

Jó példa:

Telefontok hirdetés nyitó jelenet: kalapáccsal rácsapsz a telefonra és nem törik szét.

Rossz példa

Radiátor hirdetés nyitó jelenet: topless lányok mosnak egy tűzpiros Ferrarit.

 • Mosoly és szemkontaktus

A kreatívon szereplő vidám és mosolygó emberekkel könnyebb kapcsolódni, ezért nagy valószínűséggel jobban is fog teljesíteni, mint egy semleges vagy szomorú embert ábrázoló kép.

Mi az első lépés, ha valaki beszélni szeretne hozzánk? Nyilván belenéz a szemünkbe. A szemkontaktus kapcsolatot teremt a leendő fogyasztóddal és arra késztetni, hogy megálljon.

Ha olvasnál még pár példát, akkor ajánlom figyelmedbe egy régebbi cikkemet, ahol a Facebook hirdetések kreatív oldalával foglalkoztam.

Retargeting hirdetések (MOF és BOF kampányokban)

A retargeting hirdetéseket a MOF (tölcsér közepe) és BOF (tölcsér alja) kampányokban futtatom azoknak a felhasználóknak, akik már bizonyos szinten (landing oldalon járt, megnézte a videót, berakta a terméket a kosárba stb.) tisztában vannak az ajánlatommal. Nagy valószínűséggel tudják, hogy milyen problémára kínálok megoldást mégis valami okból kifolyólag nem vásároltak.

Mi tartja vissza őket a vásárlástól?

Ezt kell részletesen megvizsgálni. Most ismét visszakanyarodunk a kutatás részhez, ahol már azonosítottuk a kifogásokat. A retargeting hirdetéseknek az a fő feladata, hogy ezeket kezelje.

Pár tipikus kifogás és kezelése:

„Tényleg működik a termék?”

Vásárlói véleményekkel könnyen kezelhető. Kérj visszajelzést meglévő vásárlóktól a termékeddel kapcsolatban, amit utána fel tudsz használni hirdetéseidben.

„Jó minőségű a termék, nem valami kínai szar?”

Vásárlói vélemény, minőségbiztosítás és garancia. A gyógyszeriparban a gyárak többsége GMP (Good Manufacturing Practice) minősítéssel rendelkezik, viszont nem kommunikálnak rá, mert annyira evidens. A fogyasztónak nem az.

Nyilván a fogyasztónak nem mond el semmit elsőre a GMP, ezért lehet arról beszélni, hogy mi miatt minőségi a gyártás, persze ne dögunalmasan. Ennek kommunikálásával is lehet hitelességet építeni.

„Miért pont tőled venném meg?”

3411+ elégedett vásárló. Összegyűjtöd, hogy hányan adtak le jó (4 és 5 csillag) értékelést és számszerűsíted a hirdetéseidben.

„Mivel jobb, mint a konkurencia terméke?”

Lehet, hogy nem jobb. És ezzel semmi baj nincs. A fogyasztót nem arról kell meggyőznöd, hogy a tiéd a jobb termék. Elég arról biztosítanod, hogy a terméked “abszolút jó”. Ha a fogyasztó meg van győződve arról, hogy a terméked jó, de a versenytárs termékével kapcsolatban bizonytalan, akkor a tiedét fogja választani.

Gyakorlatba ültetve nézd meg, hogy mit mond a termékről a konkurencia. Te mondd el ugyanazt több adattal, világosabban, külső szakértők bevonásával, vásárlói véleményekkel, kutatási eredményekkel alátámasztva.

„Biztos egy csomót időt kell várnom a szállítással?”

Egyszerű. Kiírod a hirdetésben, hogy akár 2 nap alatt a házához szállítjátok a csomagot.

„Mi van, ha nem tetszik?”

100% elégedettség garancia. Félsz, hogy nem fog tetszeni? Nem kell, mert még nem hoztál végleges döntést. 30 napig bármikor visszaigényelheted a rendelésed árát pár gombnyomással.

Nyilván ezeket a kifogáskezeléseket nem egy retargeting hirdetésbe kell bezsúfolni. Én például a BOF kampányban egy sorozatot szoktam készíteni az oldallal folytatott interakció ideje alapján. Példa:

Termékoldalon járt vagy kosárba helyezte

 • 1-2. nap: összetevők, vásárlói vélemény
 • 3-4. nap: szállítási idő, garancia
 • 5-6. nap: extra kedvezmény stb.

Az egyik felhasználót a szállítási idő érdekli, a másikat a termék minősége, a harmadikat mindkettő. Ha idő alapján végigvezetjük őket ezen a sorozaton, akkor nagy valószínűséggel fog találkozni azzal az üzenettel, amelyikkel leginkább rezonál.

Kreatív

Ezeknél a hirdetéseknél már jóval nagyobb hangsúlyt kap a termék a kreatívon. A problémát már azonosítottuk a TOF kampányban, tehát gyaníthatóan tudja mit fog megoldani.

Én többségében vásárlói véleményt megjelenítő képeket, unboxing videókat és DPA-t (dynamic product ad) szoktam használni.

Dinamikus kreatív tartalom

Ha lehet, dinamikus kreatív tartalmat használok.

Ennek az a lényege, hogy több hirdetési komponenst (például képeket, videókat, címeket, leírásokat és felhívásokat) használ fel a Facebook, majd ezeket úgy optimalizálja, hogy minden megjelenésnél hatékony eredményeket érjenek el.

Ezt a hirdetéssorozaton belül tudod beállítani.

A dinamikus kreatív tartalom esetén feltölthetsz 10 képet és videót, írhatsz 5 szöveget és adhatsz 5 címet a hirdetésednek.

Ezzel lesz 10 x 5 x 5 hirdetési kombinációd. Tehát a Facebook 250 hirdetésből választja ki azokat, amelyek a legjobban működnek a célközönségednél. Ebből a 250-ből nagy valószínűséggel lesz pár, ami tényleg betalál és hozza a konverziókat.

Emellett felgyorsíthatod a tesztelést a dinamikus kreatív tartalommal. Mennyi idő és pénz lenne 250 hirdetést letesztelned sima A/B teszttel?

A Bontás/Dinamikus kreatívtartalom-objektum szerint opciónál le tudod csekkolni az eredményeket.

 

Összegzés

Facebookon el lehet adni. Sokaknál a hogyan a kérdés, mert talán elsőre bonyolultnak tűnik a kivitelezés része. Remélem ez a cikk csak megerősített abban, hogy lehetséges szép eredményeket produkálni akkor is, ha éppen január eleje van és papíron nem akar senki vásárolni.

 

Készen Állsz Webshopod Felpörgetésére?

Dolgozzunk Együtt!